Medewerkersportaal of intranet laten bouwen?

Een intranet of medewerkersportaal kan een belangrijke samenwerkingstool binnen je organisatie worden. Het maakt werk makkelijker, creëert een betere en snellere communicatie tussen collega’s en zorgt voor rust en orde. Een portaal of intranet is altijd beschikbaar waardoor je dienstverlening, service én communicatie verbeterd. Kiest jouw organisatie voor een nieuw intranet?

Verbeter communicatie en samenwerking.

Een intranet of portaal is dé plek waar relevante informatie gedeeld kan worden. Een plek waar je altijd; onafhankelijk van tijd of locatie bij kunt en waar je handige informatie met elkaar kunt delen. Denk aan nieuwe informatie, feedback en oplossingen. Je kunt de informatie delen met grote en kleine groepen. Veel gestelde vragen zijn gelijk in te zien en zo kan iedereen zijn werk sneller en beter doen!

Bespaar tijd en kosten

Documenten en kennis die eerder niet gelijk beschikbaar waren zijn met een intranet of portaal makkelijk in te zien. Zie snel waar behoeftes en vragen zijn en speel hier ook snel op in. Een intranet of portaal bevordert de communicatie en samenwerking en dat bespaart veel tijd en geld!

Alles op één plek

Maak een eind aan losse formulieren of onvindbare documenten. Met een intranet of portaal bewaar je alles op één plek. Ook kun je makkelijk werkprocessen en formulieren automatiseren. Een intranet of portaal creëert rust en orde en dat is fijn voor alle partijen.

Onze software bouwers

Kevin

php & laravel programmeur

Jesper

php & laravel programmeur

Maak jouw portaal of intranet een succes!

Bij OnlineBouwers ontwikkelen we voor jou een overzichtelijk intranet of portaal. Met een overzichtelijke indeling en de juiste begeleiding zorg je ervoor dat medewerkers ook echt kunnen, willen en durven werken met het portaal of intranet. Een goed opgebouwd portaal of intranet is dus echt van belang voor goede resultaten.

We begrijpen goed welke tools er nodig zijn voor het ontwikkelen van een succesvol intranet of portaal. We zorgen ervoor dat het portaal de juiste informatie bevat, gebruiksvriendelijk is en er professioneel uit ziet! Hierdoor wordt het portaal binnen de kortste keren een onmisbaar element binnen jouw bedrijfsvoering. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.