We helpen je verder

Of je nou sieraden, fietsonderdelen of kleding verkoopt: een goede webwinkel verhoogt je omzet. Maar slechts een mooi uitziende webshop is niet voldoende. Hij moet ook echt vóór je werken. Daarmee bedoelen we dat hij simpel te beheren en te gebruiken is, werkt op ieder apparaat en koppelingen kent met bijvoorbeeld je kassasysteem of je boekhoudprogramma.

Waarom we dat zo goed weten? In de afgelopen 15 jaar hebben we voor onze klanten al heel wat webwinkels mogen ontwikkelen. Altijd in de stijl van het bedrijf, want wij maken webwinkels volledig op maat. Daarbij horen vragen als: Waar wil je de webshop voor gebruiken? Voor welke doelgroep? En wat wil je ermee bereiken?

Met jouw input gaan we vervolgens aan de slag. Het eindresultaat? Een aantrekkelijke, goedwerkende en resultaatgerichte webshop. Een webwinkel die precies doet wat jij wilt. Ben je ook op zoek naar een nieuwe website of een speciaal voor jou gemaakt CRM-systeem? Ga dan voor ons speciale ondernemerspakket (interne link) of voor maatwerk (interne link). Andere vragen? Neem gerust contact (interne link) met ons op!

Onze webwinkel bouwers

Kevin Bolhuis

php & laravel programmeur

Martin Kok

designer en frontend programmeur