We helpen je verder

Je website is jouw online visitekaartje. Dan moet ie ook goed zijn. En daar bedoelen we niet alleen mee dat je website goed moet werken; hij moet ook vindbaar zijn én er mooi uitzien. Maar het laten ontwikkelen van een goede en professionele website is een flinke investering.

Daarom heeft OnlineBouwers speciaal voor ondernemers het Ondernemerspakket samengesteld. Zo heb je een complete website voor een vaste prijs (€899). En nee, dan krijg je geen standaard ontwerp. Wij maken je website op maat. Dat betekent dat we kijken naar jouw situatie: Waar wil je het voor gebruiken? Wat wil je ermee bereiken? En wat past bij jouw bedrijf en doelgroep?

Jouw input vertalen wij in een aantrekkelijke, kwalitatief sterke website. Met een uniek beheersysteem. Zo wordt het bijhouden van een website zo eenvoudig, dat iedereen het kan doen. Heb je een heel concrete vraag, wil je graag dat we de beheer van je website overnemen of ben je op zoek naar een CRM-systeem? Kies dan voor maatwerk (interne link). Wat je wensen ook zijn; wij helpen je graag verder.

Onze website bouwers

Kevin Bolhuis

php & laravel programmeur

Mees Venema

php & laravel programmeur

Martin Kok

designer en frontend programmeur