Wat mogen we voor jou ontwikkelen?

Zoek je een CRM-systeem dat volledig aansluit bij jouw bedrijf? Of loop je tegen een ander probleem aan? Waarschijnlijk kan OnlineBouwers je helpen! Wij bouwen CRM-systemen op maat. Resultaat? Een product dat volledig aansluit bij jouw bedrijf en werkzaamheden.

Met een CRM-systeem kun je niet alleen je klanten, maar ook je medewerkers optimaal bedienen. Zo kun je met een goed CRM-systeem bijvoorbeeld klantgegevens up-to-date houden, klantcontacten bijhouden, opdrachten en werkbonnen verwerken, agenda’s inzien en offertes en facturen versturen. Het mooie van onze maatwerksystemen is dat ze geschikt zijn voor al je apparaten. Makkelijk, als je ’s ochtends nog even op je mobiel wilt nakijken wat er voor vandaag op de planning staat.

Hoe het CRM-systeem er voor jou precies uit komt te zien, hangt af van wat jij wil. Samen bespreken we namelijk jouw wensen en de mogelijkheden. Zo komen we gezamenlijk tot de beste oplossing. Wat misschien nog wel belangrijker is: we kijken verder dan wat je vraagt. Wij leveren wat je nodig hebt.

Onze webwinkel bouwers

Kevin Bolhuis

php & laravel programmeur

Mees Venema

php & laravel programmeur