Knal Verhuur Zuidbroek

Ooit begonnen met twee partytenten, nu uitgegroeid tot een allround verhuurbedrijf & party cateraar. Gestart in Sellingen en sinds april 2016 verhuisd naar Zuidbroek. Een centrale plek in de provincie Groningen, zodat we alle klanten snel kunnen bedienen!

In april 2016 zijn we verhuist van Sellingen naar Zuidbroek. Midden in de provincie, voor bijna iedereen snel bereikbaar en voor ons zelf ook snel bij alle klanten. We zaten niet meer in de regio Westerwolde en daarbij hoorde dus ook een verniewde naam: Knal Verhuur. In 2018 zijn we verhuist naar een Groter pand in Zuidbroek vlak aan de snelweg A7.

Onze oplossing

Knalverhuur verhuurt onder meer springkussens, attracties en partytenten. Daarnaast levert het bedrijf uit Zuidbroek geluidsapparatuur, aggregaten en barbecuepakketten. Dit alles gaat veelal via de website. Sinds een paar jaar komen deze aanvragen binnen in het CRM-systeem van Knalverhuur.

Dit systeem heeft OnlineBouwers speciaal voor het bedrijf ontwikkeld. Aanvragen worden in het systeem omgezet in offertes die automatisch teruggestuurd worden naar de klant. Accepteert hij of zij de offerte? Dan komt de aanvraag in de opdrachtenlijst te staan. Op de dag van het evenement komt de aanvraag weer naar boven. Hartstikke handig!