Juwelier Luitjens Musselkanaal

Met een oppervlakte van maar liefst 500 vierkante meter is Juwelier & Opticien Luitjens een indrukwekkende winkel. Dat mag ook gezegd worden van de diverse collecties die in de grote ruimte zeer goed tot hun recht komen. Musselkanaal is misschien een kleine plaats maar ons familie bedrijf heeft al meerdere generaties een belangrijke regiofunctie. De met grote zorg samengestelde collectie horloges, sieraden, brillen en zonnebrillen zijn daar mede verantwoordelijk voor.

Bekijk de webwinkel

Onze oplossing

Juwelier Luitjens had al een website toen het zo’n vijf jaar geleden bij ons aanklopte voor een professionele webwinkel. De juwelierszaak in Musselkanaal is erg actief online. De webwinkel trekt mensen van over de hele wereld aan. Regelmatig worden er dan ook bestellingen verzonden naar verre Europese landen en zelfs mensen in Hongkong weten de webshop te vinden! Een goede webwinkel kan dus echt helpen met het verhogen van je omzet.

Daarbij is het wel belangrijk dat de webshop actueel wordt gehouden. En dat begrijpen ze bij Juwelier Luitjens maar al te goed! Inmiddels werken we gezamenlijk dan ook al aan de derde versie van de webwinkel.