Met ons bellen? 050 700 15 18 Of per mail info@onlinebouwers.nl

Wapen van Exloo

Bij 't Wapen van Exloo beleef je Drenthe op zijn best. Of je nu hunkert naar een oase van rust midden in de natuur of de alledaagse drukte wilt ontvluchten, wij bieden de perfecte uitvalsbasis. Dompel je onder in de lokale cultuur, ontdek de natuurlijke schoonheid van Drenthe, en vind daarna comfort en gemak in ons hotel.

Als gevestigde naam in de horeca begrepen we de noodzaak van een sterke online aanwezigheid. Daarom hebben we geïnvesteerd in een vernieuwde, moderne en gebruiksvriendelijke website. Een platform dat niet alleen ons verhaal vertelt, maar ook de functionaliteit biedt die onze gasten verdienen, of ze nu een tafel willen reserveren in ons restaurant of een overnachting in het hotel zoeken.

Onze Aanpak

We hebben nauw samengewerkt met Het Wapen van Exloo om te zorgen dat de nieuwe website precies past bij hun ideeen. De site heeft nu duidelijke call-to-action knoppen voor zowel het restaurant als het hotel, wat de gebruikerservaring stroomlijnt en potentiële klanten direct naar de juiste plek leidt. Om ervoor te zorgen dat Het Wapen van Exloo zelfstandig hun site kon beheren en bijwerken, hebben we ons eigen CMS geïmplementeerd. Dit biedt hen de flexibiliteit om de inhoud van de site naar wens aan te passen.