Met ons bellen? 050 700 15 18 Of per mail info@onlinebouwers.nl

Mobiele opslag

Mobiele opslag is de oplossing voor het tijdelijk opslaan van spullen. Bijvoorbeeld tijdens een verbouwing, een verhuizing, evenement of bij een calamiteit. Hierin biedt Mobiele Opslag twee mogelijkheden voor bedrijven en particulieren: het huren van een opslagbox voor de deur of het inladen van de spullen voor de deur en daarna wordt het opgeslagen in een verwarmde en beveiligde opslag. Eigenaar Rolf heeft OnlineBouwers ingeschakeld voor het maken van een website in zijn huisstijl met daarbij een stukje maatwerk voor het bestellen van de opslagboxen.

Wat hebben we gedaan?

Hoe is het proces precies verlopen? We nemen je graag mee door alle fases.

Bij elke klant beginnen we met een intake gesprek om alle wensen te bespreken. Tijdens het maken van de website hebben we veel mail en telefonisch contact gehouden. Ook is Rolf nog een aantal keren langskomen op kantoor, zo konden wij de perfecte website voor hem bouwen!

De klant wilde dat wij een website voor hen maakten waarin alle informatie over het bedrijf makkelijk en overzichtelijk te vinden was. Daarnaast is online bestellen tegenwoordig niet meer weg te denken en vroegen ze ons ook om een bestelpagina te maken voor het bestellen van de opslagboxen. Wij zijn gespecialiseerd in maatwerk en hebben dit helemaal naar wens van de klant kunnen maken en alles in hun huisstijl gemaakt.

Mobiele Opslag wilde vooral met de website bereiken dat ze zoveel mogelijk opslagboxen kunnen verhuren en dat lukt nu zeker door middel van het efficiënte bestelformulier die wij voor ze hebben mogen maken.