Met ons bellen? 050 700 15 18 Of per mail info@onlinebouwers.nl

Lodds Stadskanaal

Lodds is de “For Women – To Wear” store in Stadskanaal en wijde omtrek. Bij Lodds vindt u onder andere de collecties van Pinko, Elisabetta Franchi,  Cambio, Nikkie, Liu Jo, Goldbergh, Joseph Ribkoff. Lodds staat voor een complete klantbeleving waar de klant van top tot teen centraal staat.

Dat begint bij de inkoop waar ze niet alleen de mooiste collecties proberen samen te stellen, maar hen specifieke klant in het achterhoofd hebben. In de winkel of bij u thuis geven ze u graag een persoonlijk stijladvies passend bij uw wensen en de gelegenheid. De missie is namelijk u hen “For Women – To Wear” beleving te laten ervaren.

Intake

Lodds Stadskanaal was voor ons een bijzondere intake. De klant kwam bij ons met het probleem dat de website niet meer bestond. De website was dus niet langer online en kon dus ook niet worden bezocht. Daarom hebben we deze klus altijd beschouwd als een spoedklus. We wilden de klant zo snel en goed mogelijk weer online hebben.

Wat hebben wij gedaan?

Omdat het een spoedklus was zijn we direct aan de slag gegaan met het verzamelen van content en het ontwerpen van de website. Eenmaal goedgekeurd zijn we aan de slag gegaan met de bouw van de website. Omdat de klant graag zelf ook aan de website wilde werken hebben we de website gebouwd met onze eigen CMS systeem. De website is fantastisch geworden en de klant is gelukkig weer online te vinden.