Met ons bellen? 050 700 15 18 Of per mail info@onlinebouwers.nl

JUWELIER STIJNIS

Juwelier Stijnis uit Emmen staat bekend als dé vakspecialist met 30 jaar ervaring waar service en kwaliteit hoog in het vaandel staan. Je kunt er terecht voor hun ruime collecties horloges en sieraden, deze sieraden worden veelal in hun eigen fabriek geproduceerd. Juwelier Stijnis heeft ook een eigen atelier waar nagenoeg alle sieraden en horloges kunnen worden gerepareerd.

DE OPDRACHT

We kregen de leuke opdracht om een volledig nieuwe webshop te creëren voor Stijnis.nl. Een juwelier met jarenlange ervaring en dit wilden we graag terug laten komen in de webshop. Tijdens deze klus werkten we samen met een marketingbureau uit Den Haag, het marketingbureau richtte zich volledig op de ontwikkeling van een nieuwe huisstijl.

Bij OnlineBouwers hielden we ons bezig met het ontwikkelen van de maatwerk webshop. Bij iedere samenwerking geldt dat we ons volledig richten op de wensen van onze klant. Bij deze samenwerking was het erg belangrijk om goed te schakelen tussen de klant én het marketingbureau.

We hebben in overleg met onze klant alles op maat gebouwd. Dankzij de prettige samenwerking wisten we de webshop geheel naar tevredenheid op te leveren. Inmiddels staat de webshop live en kunnen klanten makkelijk en snel online winkelen via Stijnis.nl

...