Met ons bellen? 050 700 15 18 Of per mail info@onlinebouwers.nl

HOUTBEWERKING WAGENBORGEN BV

Houtbewerking Wagenborgen is in 2005 opgericht door A. van Houten. Bij houtbewerking Wagenborgen leveren ze kozijnen, deuren, ramen, schuifpuien en houtskelet wanden geheel naar smaak en wens. De service gaat verder dan enkel het aanleveren van kwaliteitsproducten; naast het aanleveren helpen ze je graag bij de installatie van kozijnen, ramen en deuren.
Ook regelen ze het transport en helpen ze bij het laden en lossen. Ze beiden dus de volledige service en staan graag voor hun klanten klaar.

Bij Houtbewerking Wagenborgen hebben ze jarenlange ervaring in de houtbewerking, dit maakt ze dé keuze voor iedere houtbewerkingsklus. Je kunt bij ze terecht voor nieuwe woningen en bedrijfspanden, zowel particulier als zakelijk.

DE KLANTVRAAG

Houtbewerking Wagenborgen was toe aan een verfris beurtje, het was over de jaren wat verouderd.  Daar hebben we met de nieuwe website verandering in gebracht. Alles heeft een nieuw en fris uiterlijk meegekregen en de foto's zijn vernieuwd.

Het was belangrijk dat alles op de homepagina werd benoemd om daarna makkelijk door te kunnen klikken naar de pagina's voor meer informatie. We hebben er dus voor gezorgd dat je makkelijk kunt door klikken op de homepagina. Voor de rest mocht de content hetzelfde blijven op de website met hier en daar een kleine aanpassing, zo is de pagina nu in de je-vorm waardoor deze persoonlijker overkomt naar de bezoekers. Alles heeft een nieuwe plekje en andere opzet gekregen waardoor alles weer een fris uiterlijk heeft gekregen .

...

IN DE PRAKTIJK

Inmiddels staat de vernieuwde site van houtbewerking Wagenborgen live. We hebben de website in onze eigen CMS opgeleverd, dit betekent dat de klant in de toekomst zelf aanpassingen en wijzigingen kan doorvoeren aan de website.

Wij verzorgen voor de website de hosting en onderhouden wij het systeem jaarlijks voor ze. Dit houdt in dat we enkele keren per jaar updates uitvoeren waardoor alles up-to-date blijft.