Met ons bellen? 050 700 15 18 Of per mail info@onlinebouwers.nl

Meet CrossFit Winschoten

Bij CrossFit Winschoten streven we ernaar om jou te helpen je fitnessdoelen te bereiken en je leven te transformeren. Onze community is een plek waar sporters van alle niveaus samenkomen om elkaar te motiveren, te ondersteunen en te inspireren. Of je nu een doorgewinterde atleet bent of net begint met je fitnessreis, je zult je direct thuis voelen in onze box.

Bij ons draait het om functionele bewegingen, intensieve workouts en een gezonde levensstijl. We geloven in het ontwikkelen van kracht, uithoudingsvermogen, flexibiliteit en vaardigheden die je in het dagelijks leven kunt toepassen. Onze ervaren coaches staan klaar om je te begeleiden en te coachen, zodat je het beste uit jezelf kunt halen en je persoonlijke records kunt verbreken.

Hoe is het project verlopen?

CrossFit Winschoten was opzoek naar een goede webbouwer die hun kon helpen met hun droom om een goede en informatieve website te bouwen. Na een sportieve intake zijn we aan de slag gegaan. De klant is enkele keren bij ons op kantoor geweest en samen hebben we het ontwerp en stijl van de website bepaald. Deze is dus helemaal op maat voor de klant gemaakt. En de teksten en foto's? Die heeft de klant aangeleverd! Hierdoor hebben zowel wij als de klant beiden een steentje bijgedragen aan dit leuke project!