Met ons bellen? 050 700 15 18 Of per mail info@onlinebouwers.nl

Marketing

Marketing is een belangrijk onderdeel van elk bedrijf, of het nu gaat om een klein of groot bedrijf. Dit kan op verschillende manieren gebeuren, zoals via sociale media, e-mailmarketing, zoekmachineoptimalisatie, of door middel van advertenties op websites.

Onze partner De Leo Media biedt een aantal diensten aan op het gebied van online marketing. Doordat wij met hun samenwerken kunnen wij een totaal pakket aanbieden. Nadat de bouw van je website of webwinkel is afgerond kunnen we zorgen voor de marketing hiervan. Dit kan bijvoorbeeld door middel van het opzetten van sociale media campagnes, of het schrijven van goed geoptimaliseerde webteksten voor zoekmachines.

De Leo Media heeft een team van ervaren marketeers die weten hoe ze het beste resultaat kunnen behalen voor jouw bedrijf. Ze werken samen met je om te bepalen wat de beste aanpak is voor jouw doelgroep, en kunnen ook helpen met het meten van de resultaten van de marketinginspanningen.

Content

Het schrijven van goede content en het maken van professionele foto's zijn belangrijke elementen voor elke website. Samen met onze partners kunnen wij zorgen voor de juiste content die past bij je bedrijf en website. We zorgen er voor dat iedere pagina de juiste opbouw en indeling krijgt en zorgen er voor dat het één geheel vormt.

Website bouwen

Vullen met content

Marketing